Jeg skal have pakket til juleferien

Endnu en rabatkode til jer – Til VACVAC Studio

//BABY// Lige her på falderebet, inden den sidste julepost bliver sendt, har jeg fået lov at dele en lækker rabatkode med jer. I kan få 10% på hele VACVAC’s sortiment, inklusive alt det nye merino uld med koden ‘josephine10’… Leander har følgende farver på, på billederne:

Støvet blå, Brun, Jagt Grøn og Navi Striber

Kan kun anbefale VACVAC’s tøj på det varmeste; det er det lækreste, bløde merino uld alt over af rest stoffer fra større kollektioner så det er så bæredygtigt som overhovedet muligt! En julegave de små kun kan blive glade for <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal have pakket til juleferien