Dagens outfit

40% rabatkode til jer

//KIDS FASHION// Se lige min store dreng, i flyverdragt – amen forstår stadig ikke hvor hurtigt han vokser! Lige om lidt melder han klar til skiferie, i sit nye outfit han har fået fra de søde piger fra Me & Met Kids! Jeg har i mange år været fan af shoppen Me & Met som har det lækreste udvalg af tøj til voksne! Så begejstringen var stor da de tidligere på året lancerede deres børne side <3 Leander er i flyverdragt fra Wheat og hue fra Kenzo! Og ud over vanvittigt mange lækre babyting, så er der virkelig fine sager til lidt ældre børn også! Som fx denne jakke og denne trøje!

Med koden ‘josephine40’ får i adgang til deres før-udsalg; dvs. i kan købe ind med 40% rabat på alle ting (gælder ikke nyheder og i forvejen nedsatte varer). Happy Shopping <3

P.S! Rabatten virker altså også til de voksne 😛

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit