Vi er her stadig..

Søndags sysler

//CHRISTMAS// Vi går rundt og hygger herhjemme og leger det er 1. Søndag i advent. Vi er nemlig i Danmark 4. Søndag i advent, så vi synes godt vi måtte tænde det første lys idag. I adventskransen. Som jeg hurtigt lige fil bikset sammen. Havde egentlig de store planer om en krans med blå hortensia (som alle andre på Instagram,  ahem), men har simpelthen ikke kunne opstøve dem nogle steder. Så idag da vi fandt julepynten frem fil jeg lige den fikse ide at lave en kugle-krans på fad. Super super nemt og brugte blot hvad jeg havde hjemme. Og så blev den tilmed fin. Synes vi 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er her stadig..