Søndags sysler

Hvad skal de små have i julegave? Noget bæredygtigt?

//FASHION// Se lige hvor glad en baby man er når man har lækkert merino uld  på kroppen 🙂 Tog lige disse billeder af Leander i weekenden, for han er nemlig gået en størrelse op i tøj og kan nu passe alt hans nye fine fra VACVAC. Og seriøst, kan kun på det varmeste anbefale dette til årets julegaver til de små; et lækkert sæt uld som de kan holde sig varme i hele vinteren. OG så kommer ulden i så mange smukke farver! Her har Leander henholdsvis Jagt grøn og Brun på 🙂 VACVAC kører i øvrigt med sæt pris, så man sparer lidt hvis man køber matchende body og leggings! Desuden vil jeg anbefale jer at tilmelde jer deres nyhedsbrev på hjemmesiden (scroll helt ned i bunden for at finde formularen), der får I nemlig en helt unik og lækker rabatkode samt adgang til alle VACVAC’s nyheder, inklusiv seneste kollektioner, tiltag og udsalg 🙂 VACVAC er i øvrigt nok det mest bæredygtige børnetøjsmærke man kan finde på markedet og det er vi ekstra glade for herhjemme 🙂

// Brun body – VACVAC / Brune Leggings – VACVAC / Grøn body – VACVAC //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags sysler