Den ultimative guide til en lang weekend i London

Det skal jeg lave i November

//LIFESTYLE// Nu er vi allerede nogle dage inde i november, det ved jeg godt! Men synes alligevel det ville være hyggeligt med en lille november to-do liste. Her er hvad jeg har af planer for måneden:

  • Nok det mest altoverskyggende – en tur hjem til Danmark, bare mig og Leander. Hold nu op jeg glæder mig, det kan nærmest ikke beskrives. Men vi kommer samtidig til at savne Daddy helt vildt!
  • Spise mindst én kage om dagen. Det har jeg faktisk gjort i mange måneder. Men har på fornemmelsen det er godt for mælken 😉
  • En tur til London med min lille familie. Vi skal blandt andet i Fortnum & Mason og købe en julekugle til Leander. Tror vi vil købe ham én hvert år som han så kan have med sig når han selv bliver voksen <3 Fik I i øvrigt set min London guide?
  • Påbegynde et ret sejt freelance projekt.
  • Spise lidt mere vegetarisk. Vi startede for en måned siden og vi er faktisk ret vilde med det!
  • Gå endnu mere med min nye Meotine jakke som jeg elsker elsker!
  • Gøre noget ved mit hår. Måske jeg skulle klippe pandehår? Guderne skal vide jeg trænger til at gøre noget ved det…
  • Købe juletræ og lave adventskrans. Ja i det hele taget bare hive julepynten frem!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ultimative guide til en lang weekend i London