Madison Professional - Lækre hårbørster til favorable priser

Så blev det onsdag igen

//LIFESTYLE// Dejlige dejlige onsdag! Frisk og udhvilet efter en god nat. Solen skinner, Jason arbejder hjemme og Leander er i et bedre humør end nogensinde. Ej det passer ikke, han er 99% af tiden i fantastisk humør, men en ny dag betyder bare nye smil, nye grin og endnu mere udvikling. Det er bare så dejligt! Jeg sidder lige og nyder kaffe nummer to, lillemanden sover og Jason har møde. Jeg har allerede fået ordnet ugens indkøb i den lokale Lidl og været en tur på posthuset. Det er så meget lettere at hoppe i bilen når jeg kan gøre det alene og Jason lige babysitter.

Billederne er fra igår hvor jeg modtog mine nye Converse som jeg har ønsket mig SÅ længe! De lever virkelig op til alle forventningerne, de er SÅ seje 🙂

Husk i øvrigt i stadig kan deltage i min lækre give away her. ha’ en dejlig onsdag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madison Professional - Lækre hårbørster til favorable priser