Tirsdags tanker

Onsdags rutiner

//LIFESTYLE// Hej med jer! Tænk engang det allerede er onsdag? Dagene flyver seriøst afsted når man er på barsel. Jeg havde frygtet det ville være det modsatte, at jeg ville gå hjemme og kede mig. Men det gør jeg ikke! Og især ikke om onsdagen hvor dagen de seneste par uger hat været ekstra rar! Jason har den fleksibilitet på arbejde at han kan arbejde hjemme 1-2 dage om ugen. So far har han gjort det om onsdagen. Så vores dag starter med at Jason tager Leander når han har spist morgenmad ved 8-tiden. Så leger de og gør sig klar, og gæt hvad – så får jeg lov til at sove! Her til morgen fik jeg helt til kl 10 før de kom og vækkede mig og bettemanden var sulten <3 Det giver altså enormt plus på overskudskontoen skal jeg hilse at sige! Hen på formiddagen kan jeg godt finde på at gå en tur med barnevognen for at give Jason lidt arbejdsro, og det gjorde jeg idag. Ud for at nyde en kop varm kakao i efterårssolen og en tur på posthuset! Et andet plus ved at have Jason hjemme er at vi som regel lige kan få taget et par outfit billeder – smart ikke? Og så er vi bare to til tingene hvilket gør at vi lidt føler vi har en weekend midt på ugen, til trods for Jason arbejder. Det er bare så fantastisk!

Jeg vil lave mig en kop kaffe og læse et par blade som har ligget i 9 uger og ventet på at blive læst, Leander sover nemlig til middag 🙂

 

// Kjole – Y.A.S / Jeans – Ivy / Jakke – H&M (lignende her) / Taske – Adax / Trainers – Louis Vuitton //

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags tanker