En ny uge

Lækkert, økologisk hør sengetøj til de mindste

//BABY// Leander har været så heldig at få nyt økologisk sengetøj i hør fra FIVEMOREMINUTES (modtaget i gave – reklame) og skal lige sige at det er det fineste og lækreste. Se bare på billederne 🙂 Needless to say, han sover som en drøm i det. Og så er det virkelig pænt, dansk design, produceret i Europa og hør har bare gode varmeregulerende evner – helt perfekt til de små poder som jo ændrer temperaturer konstant 🙂 I kan finde sættet i farven Birk her. Desuden fås det i to andre farver, se bare her.

Håber jeres uge er skudt godt igang? Det er vores virkelig! Tror den frisklavede juice igår gjorde underværker ift min forkølelse! Har det hvertfald bedre idag! Men vi tager det også helt stille; sover længe, ingen planer om at gå udenfor og så har jeg bagt en lille kage. Perfekt barsels tirsdag skal jeg hilse at sige 🙂


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny uge