Så blev det onsdag igen

En ny uge

//FASHION// Hej med jer. En ny uge er allerede skudt igang og mandagen er allerede ved at gå på helg. Jeg tror jeg er lidt ramt af en forkølelse; har løbende næse og kriller i halsen. Og siv virkelig meget i nat og i morges, men føler mig alligevel ikke udhvilet. Så jeg har presset frisk juice af appelsin, gulerod og ingefær. Og så har jeg drukket te med honning og krydser fingre for det får bugt med det. Leander er inde i lidt af et tigerspring for tiden, som sådan påvirker det ham ikke, men han er MEGA nysgerrig på alt hvad der foregår og glemmer lidt han er træt. Så dagen idag har stået på et par korte lure og så ellers bare en mega nysgerrig baby som vil være med til alt og som smiler og snakker i et væk. Og det er jo vanvittigt skønt! Men kunne samtidig godt bruge den to-tre timers lur han plejer at tage. Bare til at smide benene op og slappe lidt af, haha! Og som jeg skriver dette er vi 38 minutter inde i nuværende lur og nu har jeg små blå øjne som kigger over på mig fra dynen. Så sødt! Men han måtte godt sove lidt længere <3Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det onsdag igen