Sådan kom jeg mig ovenpå kejsersnittet

Den asiatiske stil

//FASHION// Ej vi har haft nogle gode dage, sådan når jeg lige sidder og kigger tilbage på weekenden. Min fredag aften med Vild med Dans blev dog ikke til noget da Leander ikke synes jeg skulle have lov til at se tv lige på det tidspunkt, men skidt pyt. Lørdag kørte vi op til Bicester Village, den længste tur vi indtil nu har kørt med Leander i bil. Det tager 1.40 time at køre derop, og det var kun de sidste 5-10 minutter han blev sur og ville ud af autostolen. Det samme på vej hjem – så det giver os en ret god ide om hvor langt han kan holde i stolen pt. Vi vil dog gerne arbejde mod minimum 2 timer til når vi skal køre til Danmark til jul, g stopper hver 1.5 time er altså ikke det sjoveste, så bliver det en lang tur hjem! Anyhow, Jason synes jeg passede gevaldigt godt ind med alle asiaterne oppe i Bicester, med min store du jakke. Kan måske godt se hvor han kommer fra 🙂 Men jeg kunne holde mig dejlig varm og det betyder altid mest for mig!

Søndag slappede vi bare af indenfor med en god film og total hygge! Og så fik vi den vildeste gave i weekenden, én oplevelse som vi glæder os vildt meget til i det nye år <3 Så det gjorde bare lige weekenden ekstra dejlig!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kom jeg mig ovenpå kejsersnittet