Den asiatiske stil

Dagens outfit

//FASHION// Vi har haft den dejligste onsdag, som jeg skrev om i sidste uge, så arbejder Jason hjemme hver onsdag. Og det betyder jeg kan sove helt indtil kl 10. Seriøst lækkert! Og så hygger vi bare! Jeg i Lidl og handlede ind til ugen, og så spiste vi en lille croissant og drak en ekstra kop kaffe. Så dejligt! Jeg hoppede i min nye skjorte (gave) og stylede den med den fineste hårbøjle jeg fandt igår inde i byen. Det er faktisk sjældent jeg kommer i rigtig tøj efterhånden, bruger primært barsels uniformen og så bare en stor, varm jakke når jeg er ude at gå. Men føler også bare det er så dovent! Så når Jason er hjemme kan jeg i det mindste klæde mig lidt pænere på 😉 Jeg venter på bettemanden vågner og så tror jeg at jeg vil tage ham med i bad. Jason laver mad i aften, så det kunne ikke være bedre! I øvrigt prøver vi vegetarisk uge denne uge (pånær fredag hvor jeg tror vi skal have bøfsandwich) – det er noget jeg har haft lyst til længe, for synes der er så mange lækre vegetarretter. Så nu prøver vi det og starter med Jason’s gorgonzola pasta i aften, mmm!


// Skjorte – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den asiatiske stil