Må jeg virkelig beholde ham?

Fredags Fristelser – Efterårs udgaven

//INSPIRATION// God fredag morgen! Er vågnet op til solskin, nybagte croissanter, friskbrygget kaffe og verdens gladeste baby <3 Så bliver det altså ikke meget bedre skal jeg hilse at sige! Vi gik alle tre i bad sammen her til morgen, så hyggeligt altså! Og spiste morgenmad sammen. Okay chefen spiste først, men vi spiste næsten sammen 😉 Nu ligger han og sover så sødt efter en god omgang mælkesyrebakterier (det skal jeg have skrevet om!) og dermed er der endelig mulighed for jeg igen kan sætte mig ned og opdatere bloggen. Denne uge har nemlig været præget af en masse aftaler, gåture og Leander’s første tigerspring – så idag slapper vi altså helt af på sofaen!

Anyhow, webshoppene bugner jo med fantastiske nyheder for tiden, det er jo helt vildt! Så har lige i anledningen af fredag samlet nogle af mine favoritter til jer 🙂

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her / 8 – Her / 9 – Her / 10 – Her / 11 – Her / 12 – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må jeg virkelig beholde ham?