Fredags Fristelser - Efterårs udgaven

En helt perfekt september lørdag

//LIFESTYLE// Sikke en skøn lørdag vi har haft; bare taget det stille og roligt og blevet overrasket med det fineste efterårs vejr, eller man kan vel sige sensommer vejr. 22-24 grader og helt vindstille, så perfekt! Vi skulle ud og købe en bryllupsgave til et vennepar til næste weekend. Og så var det jo bare med at komme ud at gå med barnevognen. Leander sov til middag i 3,5-4 timer, det var så vildt. Hvis bare han ville sove så lange stræk om natten 😉
Nu er der skænket rødvin i glasset og er igang med at lave en kartoffel/porre suppe. Jeg synes faktisk aldrig det lykkedes mig ordentligt, så lad os se hvordan det går med den i aften. Og så står den bare på film og popcorn i aften. En helt og særdeles god lørdag hvis i spørger mig!

// Kjole – Y.A.S  / Strik – Mango (lignende her) / Sko – Nike //

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags Fristelser - Efterårs udgaven