Dagens outfit... eller...

Efteråret er kommet

//FASHION// Denne uge har været lidt underlig ift. outfits, for nogle dage er jeg knap kommet ud af nattøjet (til trods for jeg har været ude at gå), men igår valgte jeg altså at iklæde mig et ordentligt outfit, det var jo fredag! Så det måtte foreviges 🙂 Jeg er tosset med kombinationen af beige og orange (se bare denne kollage), synes det virker så godt sammen! Og passer ret godt til efteråret 🙂

Vi har været lidt tidligt oppe her til morgen, men det er fint nok. Så fik vi bad osv overstået inden 8.30. Vi skal ud og køre en tur med barnevognen og handle ind til mexikansk til aften. Har lyst til at prøve lidt nyt fyld til vores tacos, så tror jeg skal hente inspiration i min mexikanske taco kogebog som jeg købte til min 30 års fødselsdagsfest sidste år. Den er nemlig helt genial og det er rart at prøve lidt nyt engang imellem 🙂

// Jacket – H&M (lignende her) / T-shirt – Gina Tricot / Jeans – Mango (Lignende her) / Taske – Gucci / Trainers – Nike / Solbriller – Gucci //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit... eller...