En helt perfekt september lørdag

Bryllupsgæster

//LIFESTYLE// Der har været stille herinde i en uge, for vi har gennemgået lidt af et tigerspring med Leander. Eller det tror vi hvertfald det har været. Ugen startede med at han bare sov virkelig dårligt og det har virkelig trukket tænder ud. Så hvis han tog 15 minutters lur, var der ikke tid til at opdatere herinde. Og hvis han tog en længere lur, så sov jeg med ham. Anyhow, det virker til at han har genfundet sit gode sovehjerte <3 Og meget passende lige i tide til vi var inviteret til bryllup i Devon igår.

Vi stod op med Leander ved 7 tiden, tog en stille og rolig morgen og gjorde os klar på skift. Det gik overraskende godt. Kørte fra Bristol ved 11 tiden i det smukkeste vejr og ankom til Devon et par timer efter. Jeg var nervøs for både en hel dag ude for Leander; ville han sove elendigt? Ville vi være for trætte? Ville det være for mange indtryk for ham med alle de mennesker som ville dikke-dikke… osv osv. Men det hele gik bare bedre end jeg nogensinde turde håbe på! Og det var et meget smukt bryllup!

Jeg havde egentlig planlagt at have min pink Gestuz kjole på. Men ensfarvede kjoler hænger ikke super godt sammen med amning skal jeg hilse at sige. Alle pletter kan jo ses! Så i sidste øjeblik fandt jeg denne kjole fra H&M til virkelig billige penge. Så synes det blev et godt alternativ!

// Kjole – H&M / Sko – Valentino / Taske og Solbriller – Gucci //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt perfekt september lørdag