8 måneder siden

Sensommer i Bristol

//FASHION// Så kom det gode sommervejr alligevel på retur, og det kan jeg se det også gjorde i Danmark? Det er da fantastisk er det ikke? Havde endelig mulighed for igen at hoppe i en sommerkjole og sandaler, og igår gik vi mange kilometer med barnevognen op og ned ad bakker, i stegene 28-29 graders varme. Vi havde det alle varmt, især baby! Men vi klarede den. Kjolen har virkelig været et hit siden jeg fødte, for den knapper så fint op til amning og brystet kan let gemmes af vejen når amningen er veloverstået. Desuden tænker jeg den også bliver virkelig fin til efteråret med en par støvler og en chunky knit over.

I skrivende stund har jeg en sovende, nøgen baby liggende på skødet af mig, så har rig mulighed for at skrive et blog indlæg. Dog skal vi ud på søndags tur i det engelske landskab, så skal have lagt baby i sit nest og gjort mig selv klar til endnu en dag udenfor. Håber I får en god søndag!

// Kjole – Her / Taske – Her / Sandaler – Her / Solbriller – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 måneder siden