Hele vores verden - lige her <3

Hej fra baby-boblen

//LIFESTYLE// Hej med jer! Long time no see. Havde jo reklameret lidt med jeg ville vende tilbage snarest, men baby-boblen tog altså over og jeg har bare i den grad været offline siden vores lille skønhed blev født for 16 dage siden. Telefonen har mere eller mindre været lagt på hylden, har knap kigget med på Instagram de sidste 2 uger, har knap læst mails. Alt fokus har været på vores nye tilværelse og have besøg af hele familien hjemmefra.

Jeg har rigtig meget på hjertet som jeg begynder at dele herinde; gode amme-outfits, hvordan kejsersnittet gik, hvordan vores første tid som forældre er forløbet, hvad har vi allerede lært osv osv. Der kommer rigtig meget indhold skal jeg nok love. Jason er tilbage på arbejde, han startede igen i onsdags. Min mor er her stadig og underholder mig og baby, men hun kører tilbage til Danmark i morgen. Så fra næste uge er det bare mig og baby, hjemme hver dag! Jeg glæder mig, og samtidig er jeg lidt nervøs for hvordan det hele nu skal gå. Heldigvis har vi så skoen en rytme allerede, så tror virkelig det nok skal blive fint!

Outfittet er 11 dage gammelt – hold nu op tiden går alt for hurtigt! Så det er taget 5 dage efter kejsersnit hvor Jason og jeg gik en tur på cafe med bettemanden. Jeg har vitterligt levet i kjolen fra Y.A.S siden fødslen, den er bare så smuk og helt genial til amning! Kæmpe anbefaling herfra!

// Kjole – Her / Sko – Her / Taske – Her / Solbriller – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hele vores verden - lige her <3