Mød vores lille løvemand - her er hans navn <3

Et typisk amme outfit

//FASHION// Hej med jer. Jeg sidder i skrivende stund med en boblende baby på skødet, han har lige spist sig en ordentlig omgang mælk, og er gået kold i det. Sådan går det hver gang 🙂 Idag er han hele 3 uger gammel og jeg synes jeg kender ham så godt, omend han vokser dagligt! Det er jo helt vildt som det går stærkt for de små!

Min baby på 3 uger var faktisk slet ikke hvad dette indlæg skulle handle om. Eller jo, lidt, for ville blot tjekke ind og vise et outfit fra barsels-boblen. Pt virker det enormt godt for mig med et par behagelige jeans (sommeren virker desværre til at være ovre så ingen bare ben her) og faktisk bruger jeg mine graviditets jeggings fra Asos, da mit ar fra kejsersnittet stadig heler, og det derfor er rart med noget som sidder højt i taljen og er blødt. Desuden lever jeg i oversize kjoler/tunikaer/hvad man nu kalder dem, som har masser af knapper til åbning, netop for at gøre det hele lidt lettere når det kommer til amning. Og faktisk samme kjoler som jeg også brugte under graviditeten – smart! Det skal dog siges, at hver gang jeg/vi er ude, er vi normalt væk i et par timer. Leander kan sagtens sove to timer i streg i hans barnevogn, derfor har jeg kun en enkel gang oplevet at jeg faktisk skulle amme ham mens vi har været ude. Og det er jo egentlig meget handy – selvom jeg ikke har noget imod at gøre det i offentligheden. Når jeg går herhjemme hænger jeg mest ud i amme-bh eller en t-shirt, der skal man tænke knap så meget over det 🙂

// Kjole – Her / Jeans – Her / Sandaler – Her / Taske – Her / Solbriller – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød vores lille løvemand - her er hans navn <3