Statement Tee

1 måned gammel

//BABY//31.08.2019 – idag er det en hel måned siden Leander blev født. En hel måned gammel! Amen stop tiden, det er jo alt for vildt! Han er vokset 6 cm og vejer nu 4,5kg. Igår aftes måtte vi klippe tæerne af hans natdragt fordi han er vokset ud af den så hurtigt og vi nu igen ikke har en som passer. Det går jo bare så stærkt! Jeg skylder stadig indlæg om kejsersnit, ja hans fødsel, om hormoner, om alt mellem himmel og jord. Men det kommer når det kommer, for dagene går altså mest bare med at give omsorg og kærlighed til vores lille skat.

Jeg vil dog lige sætte et par ord på det at blive mor, for jeg synes man bliver mødt med en masse holdninger ude i den virtuelle verden. Alle babyer er forskellige og alle kvinder er forskellige, vi oplever det på hver sin vis. For mig har det været fuldstændig fantastisk og noget jeg har fundet så naturligt. Jeg ser det ikke som mit liv har ændret sig (jo på bedste vis selvfølgelig), som en stor udfordring eller at det har været en kamp eller noget jeg skulle indstille mig på. Det har på ingen måder været hårdt at blive mor, blot den største gave i verden. For meget har det ikke krævet tilvænning eller omstilling, det er som om Leander bare er født ind i vores liv, han passer perfekt, som den brik af puslespillet der manglede. Det er seriøst jordens største gave at have sådan et lille menneske som har valgt netop os som forældre! Jeg kniber mig stadig nogle gange i armen over ham, at han rent faktisk er vores og han bare er så skøn og dejlig. Hvor heldige vi er og hvor meget vi nyder at være forældre til netop ham. Det er stort <3 Det lyder måske let, og det er farligt at skrive ned, det ved jeg (hej hybris), men det hele har virkelig bare kørt på skinner siden hans ankomst, til trods for kejsersnit. Men vi tager også tingene meget afslappet, vi lytter til ham og følger hansønsker. Vi lærer hans mønster at kende og vigtigst af alt, så er vi tålmodige med ham og har en postitiv indstilling til alt i tilværelsen, der er ikke nogen grund til andet med sådan et lille vidunder. Vi elsker det 🙂

// T-shirt – Her //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Statement Tee