Kigger I med ovre på Instagram

Vild med lilla!

//INSPIRATION// Jeg er tosset med lilla for tiden, det kan I nok også lidt se ovre på Instagram! Synes bare lilla eller lavendel er pæn om sommeren med en god glød! Og faktisk også pænt i hjemmet, for den sags skyld. Så har samlet lidt fine sager til inspiration til jer, så alle tingene er så seje! Lidt af hvert 🙂

Vi har sådan en lidt underlig weekend, det er som om der ligger en vild stilhed over det hele – stilhed før stormen, ikke? Vi har sovet meget længe, trisser rundt i nattøj og ser Tour de France. Jason vasker tøj, støvsuger, klipper hår og er nede at træne. Jeg sidder bare på sofaen. Følelsen af at dette er sidste weekende, nogensinde får jeg lyst til at sige, før baby ankommer. Det er vildt abstrakt! Og tror bare vi prøver at tage det hele i meget langsomt tempo og få så meget søvn og tosomhed ind som vi nu kan. Inden alt går løst 🙂 Det er altså vildt alligevel sådan at vide fødsels datoen, og mega skønt! Ha’ en dejlig weekend!

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her / 8 – Her / 9 – Her / 10 – Her / 11 – Her / 12 – Her / 13 – Her / 14 – Her / 15 – Her / 16 – Her / 17 – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kigger I med ovre på Instagram