Neutrale finheder

Sommerens lækreste sneaks – og sådan sparer du penge på dem

//INSPIRATION// For tiden lever jeg ikke i andet end sandaler, hold op mine fødder har det varmt! Men det varer jo ikke ved, og kan samtidig lige dele lidt inspiration med jer samt give jer et godt tip. Nike har virkelig nogle seje trainers for tiden! Jeg var så heldig at få disse i fødselsdagsgave. Der følger lidt en sjov historie med; for tre år siden da vi var på ferie i San Francisco prøvede mig og Jason begge disse sko (han købte dem). Men til trods for vi var nyforlovede, så synes vi alligevel det var liiiidt for kikset at have de samme, haha! Men siden da har jeg bare irriteret mig over jeg ikke købte dem, for synes de er så seje! Og da jeg virkelig ikke vidste hvad jeg skulle ønske mig i år til min fødselsdag, var Jason hurtig til at foreslå om jeg ikke ville have den hvide udgave? Og jo, det ville jeg 🙂 Vi har købt dem i grønne til baby <3 Det smarte er så at jeg heldigvis har en lille fod (str 39 – det anser jeg som ok lille? eller normal?) og Nike laver nu junior modeller op til str 39, aha! Det betyder altså at man kan købe rigtig mange fine sko til mindre priser, hvis man altså har fødder som kan passe en str 39 eller derunder. Meget smart 🙂 En del af skoene på kollagen er i øvrigt junior modeller, så helt sikkert værd at kigge på.

Jeg har arbejdet hjemmefra idag for at få lidt styr på alle mine plukveer. Og Jason har været syg med migræne, så vi sidder faktisk og hygger lidt nu. Han har lige lavet dej til vafler, så de skal bages om lidt og så skal vi se Tour de France. Det er hyggeligt med sådanne hjemmedage sammen <3

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her / 8 – Her / 9 – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neutrale finheder