2 års bryllupsdag

Neutrale finheder

//INSPIRATION// Jeg er faktisk slet ikke i shoppehumør for tiden, og det ligner ellers ikke mig! Men tror bare jeg har fået nok af min tykke krop! Kan snart ikke mere, haha! Og det går lidt ud over inspirationen. Dog synes jeg pt ikke der er finere end sarte pasteller; lyserød, lysegul, lavendel. Derfor kom jeg altså også lige til at klikke det lyserøde leopard printede sæt hjem, for synes det er saa fint og tænker det kommer til at egne sig særdeles godt til amning! Faktisk er jeg nu i den grad begyndt at tænke i de baner, for det fortæller de kloge mig er en god ide 😉 Hermed lidt inspiration givet videre.

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her / 8 – Her / 9 – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 års bryllupsdag