Forskellen på Danmark og England når det kommer til barsel, sygepenge, løn og leveomkostninger

Gravid uge 33 (33+0 – 33+6)

//BABY// Endnu en uge er gået. Og synes den er gået liiiidt langsomt. Vi nærmer os virkelig uge 38 som er kejsersnitsugen – og det er begyndt at spille et puds med min hjerne. Jeg er nemlig af natur enormt utålmodig – og guderne skal vide at vente på noget så stort som dette er lidt af en udfordring for min tålmodighed! Men det er med at nyde vores tosomhed bare lidt endnu og det gør vi virkelig! Synes vores samtaler på det seneste har været meget bedre, dybere og længere end sådan normale hverdags samtaler over middagen foreksempel. Synes virkelig det er skønt, det sker et eller andet med parforholdet også, som om vi pr instinkt lige skal klemme alle de aller sidste stunder ud inden vi er tre og et nyt liv starter for altid (det føles lidt syret at skrive ned! Men også fantastisk!).

Rent fysisk går det to veje. Jeg er virkelig ved at komme mig ovenpå sygdomsforløbet. Min krop har restitueret og medicinen har fået bugt med betændelsen i min mave. Og det er skønt! Desuden tror jeg mine mange doser IV jern er begyndt at få mig på vej i den rigtige retning igen, det føles hvertfald sådan på energiniveauet. MEN samtidig er jeg også gået ind i sidste fase af graviditeten og det synes jeg virkelig trækker tænder ud: plukkeveer, alt i min krop føles som om der ikke er mere plads, det knager og gør ondt osv osv. Nattesøvnen var i forvejen elendig og manglen på plads gør det absolut ikke bedre. Så en lidt ambivalent uge fordi jeg på en side har det langt bedre end hvad jeg havde, men på den anden side har besvær med den voksende krop.

Denne uge er jeg i øvrigt gået all in på at forberede mig til udmalkning ved start uge 36. Jeg har gået anbefalet dette netop fordi jeg skal have kejsersnit og vil gøre alt for at gøre så meget på forhånd for både mig selv og baby for vi kan komme så godt igang med amningen som muligt. Så jeg har købt både plastsprøjter til opsamling af modermælk samt køleposer så vi kan få mælken med på hospitalet når tiden er inde. Glæder mig sindssygt til at komme igang med det. Ved ikke helt hvorfor, men det gør jeg virkelig. Og så krydser jeg fingre for det måske kommer til at gøre hele amningen lidt lettere.

Ellers har vi pakket hospitalstasker og fået barnevogn hjem i denne uge. Så vi er klar med klar på. Stadig fire uger tilbage, men det er rart at være forberedt, just in case…

Cravings: Brød med smør. Og det er lidt af en bitch, for min mave har virkelig ikke for godt af brød. Men det smager bare SÅ godt!

Vægtøgning: +4kg

// T-shirt – Asos / Nederdel – Ganni / Taske – Adax / Solbriller – Gucci / Sandaler – Louis Vuitton //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forskellen på Danmark og England når det kommer til barsel, sygepenge, løn og leveomkostninger