Sydlandsk stemning og genial kjole til gravide

Den søde ventetid

//FASHION// Går altså lidt og hygger mig her i denne søde ventetid. Trisser til bageren om morgenen kl 9 når jeg har sendt Jason på arbejde, efter frisk croissant. Ser faktisk ikke rigtig TV her efter Touren er slut, men det passer mig faktisk glimrende. Laver generelt ikke det store, nyder bare stilheden tror jeg. Sover lidt til middag, drikker en ekstra (decaf) kaffe og spiser lidt ekstra kage. Jeg nyder det faktisk! Og får lokket Jason til lige at snuppe et outfit billede, tiltrods for det er hans frokost pause og himlen lige havde åbnet sig. Men altså, det er jo med at få de sidste graviditets outfits i hus inden baby kommer, ikke?

Disse dage sætter jeg faktisk lidt en dyd i at klæde mig pænt på når jeg skal ud, gøre lidt ekstra ved mig selv. Jeg møder op på hospitalet og der sidder den ene kvinde efter den anden i slidt joggingtøj og ser lidt forladt ud. Jeg ved godt vi alle er forskellige, og ikke alle har lige let ved at være i deres kroppe under sådan en graviditet (I would know) for slet ikke at tale om at føle sig godt tilpas i tøj med kæmpe mave – det forstår jeg. Men for mig er det vigtigt at være præsentabel når jeg møder mine læger og jordemødre, det føler jeg bare giver et godt indblik af den person som møder op til en aftale 🙂

Og der skal altså ikke meget til skal jeg hilse at sige, der er så mange smukke løse kjoler derude som passer så fint. Og bare sætter lidt kulør på hverdagen når man som højgravid ellers føler sig mere end udbrændt 🙂

 

// Kjole – Zara (lignende her eller her) / Sko – Primadonna / Taske – Louis Vuitton / Solbriller – Gucci //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sydlandsk stemning og genial kjole til gravide