Gravid uge 33 (33+0 - 33+6)

2 års bryllupsdag

//LIFESTYLE// Igår kunne vi fejre to års bryllupsdag – hvor tiden altså flyver, det er jo helt vildt! Jason kom hjem med både blomster og kort igår efter arbejde <3 Og jeg havde intet til ham, ikke engang et kort. Føler mig som en elendig kone. Giver I jeres mænd noget på jeres bryllupsdag? Vi fejrede dagen med tacos på en af vores lokale mexicanske restauranter, efterfulgt af lidt Tour de France, helt perfekt bryllupsdag, taget i betragtning af min manglende mobilitet og energiniveau som ligger på et absolut minimum for tiden. Tilsat en masse plukkeveer, så holdt jeg ikke til meget andet 😉

Jeg har sagt det før og tror ikke jeg kan sige det nok, men hold op hvor kan ægteskabet altså anbefales! Bryllupsdagen i sig selv er uden tvivl den bedste dag i mit liv (ja i vores). Der er bare noget smukt over at blive gift synes jeg. Folk spørger om det kan mærkes, ændres forholdet? Jeg vil sige ja! Man går fra at være kærester eller forlovede med bindinger som at eje bolig (som var vores tilfælde) til at have papir på hinanden, at kunne kalde hinanden for mand og kone. At have sagt ja til hinanden. Det synes jeg bare er enormt stort! Og jeg tror ikke forholdet ændrer sig som sådan, man er jo stadig de samme mennesker, men der opstår en eller anden form for fantastisk sammensmeltning mellem to individer, som er svært at sætte ord på, men som alligevel gør at man føler ens forhold bare er blevet meget stærkere og endnu bedre. Det er stort!

Vi blev gift i Italien som i sikkert ved, og jeg skylder stadig et blog indlæg om hvordan det er at planlægge bryllup i udlandet. Jeg ved godt det har været længe undervejs, men det skal nok komme! For det er en process jeg virkelig gerne vil dele med jer herinde, og opfordrer så mange som muligt til at følge. Håber jeg får tid til at skrive det hele ned når jeg går på barsel 🙂

Billederne er nogle dejlige ‘behind the scenes’ billeder fra da vi gik rundt i vores lille italienske landsby oppe i bjergene og tog bryllupsbilleder. Så skønne minder altså!

1 kommentar

  • Tina

    Stort tillykke med jeres to års dag 🙂
    Og sikke totalt skønne naturlige billeder af jer.
    Du er jo gudesmuk med din kjole og håret sat 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 33 (33+0 - 33+6)