Gravid uge 28 (28+0 - 28+6)

Stemningsbilleder fra Italien

//TRAVELLING// I får lige en omgang stemningsbilleder fra vores sidste tur til Italien, for i morgen drager vi nemlig afsted igen. Og jeg skal love for at jeg simpelthen ikke kan vente med at komme afsted. Ned til varmen, ned til solen og den dejlige mad. Italien er for os en ener, en lille perle. Og vi priser os lykkelige over at have både lejlighed og hus tilgængeligt hvornår vi lyster. Hvis jeres forældre vil investere i sommerhus, kan jeg varmt anbefale Italien 😉 Ej stedet betyder enormt meget for os og vi har allerede utallige ferier dertil på bagen. Vi bliver aldrig trætte af det.

Sidst vi var der blev vi gift. Det er snart to aar siden. Siden da har vi været i Mexico to gange, besøgt New York, været på skiferie to gange, og i Barcelona. Og selvfølgelig hjemme i Danmark. Men nu er det altså virkelig tid til at vende tilbage. Det bliver dog lidt anderledes denne gang: Sidst stod den på 14 dage med bryllup og masser af gæster, hygge og udflugter. Denne gang bliver det en babymoon hvor aktivitetsniveauet bliver et helt andet. Fx kommer jeg ikke til at kunne gå op ad bjerget til de store flod-pools, men må blive i landsbyen og bade. Vi kommer nok ikke til at tage så mange udflugter som vi normalt gør. Eller det kommer i hvertfald til at indebære en hulens masse is-pauser – men det er jo heller ikke værst. Ligeledes bliver det ikke til hverken Aperol Spritz eller lokal vin på terrassen for mit vedkomne – men det går nok også det hele 🙂

Faktisk har vi allerede planlagt at vi til næste sommer vil køre til Italien igen med baby, en 3-4 uger dernede. Bilferie <3 med afstikkere til Venedig, Firenze og Rom. Det glæder vi os allerede til. Men for nu, så ses vi i Italien 🙂

2 kommentarer

 • Åh, lyder bare prægtigt . jeg drømmer om Rom en dag, har oplevet Milano og den er jo lige i øjet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja jeg glaeder mig ogsaa til Rom igen! Milano er saa skoen jo! Men faktisk er noget af det vi nyder mest ved ‘vores’ Italien at det hele er saa smaat og faa turister. Ligesaa snart du kommer ind til storbyen ryger priserne i vejret og der er turister alle vegne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 28 (28+0 - 28+6)