Stemningsbilleder fra Italien

Pink i Italien

//FASHION// Synes altid det er så svært at klæde sig på de første dage på ferie, for normalt er man sådan en kæmpe blegfis som bare absolut ikke passer ind i omgivelserne? Er jeg den eneste som har det sådan? Det samme når man ligger på stranden eller ved poolen med sin blege (og tykke) vinter krop – så føler man sig bare så malplaceret. Det gør jeg i hvertfald. Så idag hoppede jeg i min maxi kjole, for den dækker nogenlunde de blege ben. Alle mine andre kjoler gør absolut ikke, så den var eneste udvej. Men nu har jeg også haft den hængende i skabet i to måneder og bare ventet på at få den taget i brug 🙂

Italien er nice! Præcis som vi husker det og vi stornyder det. Slapper bare af med god mad og masser af afslapning. Vejret idag hr været skønt, dog har vi kunne se det har været noget blæsende oppe i skyerne, for indimellem er de største skyer blæst ind over, for så at forsvinde 10 minutter senere. Derfor besluttede vi os for at køre til vandet for at se om vejret var mere stabilt der – det var så der vinden kom fra. Skal lige love jer for det blæste som jeg aldrig har mærket det blæse hernede før. Sad faktisk oh blev helt kold da vi spiste is, det kan vi ikke have… Heldigvis skulle det løje meget af i morgen og vi har planer om en tur til San Remo. Følg gerne med på Instagram @josephine_rahbek hvor jeg poster en del på stories 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stemningsbilleder fra Italien