Gravid uge 29 (29+0 - 29+6)

Palmer så langt øjet rækker

//FASHION// Bestilte denne fine palmekjole for et par måneder siden i håb om den ville være perfekt til både mave og ferie. Begge antagelser holdte stik, og hoppede i den i søndags da vi kørte en tur til Menton, som ligger lige over grænsen til Frankrig. Til trods for vejret bød på både sol og regn, så må jeg indrømme jeg faktisk havde det en anelse varmt i kjolen. Tænker dog den er perfekt til det danske/engelske sommervejr. Stråtasken købte jeg også til turen og har brugt den hver dag. Orker ikke små lædertasker i varmen, det er bare meget rarere med noget hvor man lige kan smide nødvendighederne i.

De sidste to tage har været hårde. Og synes ikke de har emmet meget af ferie. I søndags i Menton begyndte jeg at få en del ubehag fra min mave samt en del plukveer. Begge ting er bare taget til i hyppighed og kræfter og igår lå jeg faktisk i sengen det meste af dagen efter en frygtelig nat og plukveer som kom langt hyppigere end diverse guides anbefaler. Jeg tror jeg har overanstrengt mig, til trods for vi vitterligt ikke har lavet meget. Men bilture frem og tilbage, en lejlighed som man skal gå en del etager op for at komme til, et toilet som ligger 1,5 etage oppe fra soveværelset. Alt kombineret har bare været for hårdt. Så pt er vi taget ned på hotellet hvor vi blev gift og ligger ved deres pool. Her kan jeg slappe af og plukveerne er da også aftagende, omend stadig der og virkelig ubehagelige. Der var lige en mørk stund i nat hvor jeg i nogle minutter begyndte at overveje hvad der egentlig ville ske hvis min krop pludselig går i fødsel. Puh. Den tanker lader vi lige vente med i nogle uger endnu! Og til vi er sikkert hjemme fra ferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 29 (29+0 - 29+6)