Pink i Italien

Italien i farver

//FASHION// Det er noget nær umuligt at tage et eneste billede hernede som ikke bugner af farver – om det er maden, naturen, omgivelserne eller lejlighedens interiør. Og ved I hvad? Det er sgu da skønt! Jeg har altid elsket farver, og selvom min garderobe er blevet noget mere neutral over årene, det samme er gældende for vores hjem, så gør alle de farver altså bare godt for sjælen! Hold op det er skønt og sådan en glæde at være omgivet af. Så i får lige lidt stemningsbilleder fra dagen idag 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink i Italien