Italien i farver

Gravid uge 29 (29+0 – 29+6)

//BABY// Så skal jeg lige love for den hvide tykke hval kom i vandet, haha! Ej jeg synes godt nok maven er blevet stor, når man sådan kommer i bikini og viser den frem i al dens pragt! Ved ikke helt hvordan jeg har det med det – savner min gamle krop skal jeg da indrømme. Tror bare jeg føler mig sådan lidt til offentlig skue med en stor babybule som jeg ikke selv har vænnet mig til. Men sådan er det, og ved at jeg om nogle måneder vil kigge tilbage på disse billeder og mindes den skønneste ferie, vores sidste ferie uden baby.

Graviditets ugen er gået nogenlunde. Døjede i starten af ugen gevaldigt med ubehag fra hæmorider (pardon my french), men det er desværre én af de mange downsides ved at være gravid, og vi kan ligeså godt være ærlige herinde, ikke? Fuck det har irriteret mig, grænseløst! Men det var som om der bare skulle ferie på hjernen og så var alting glemt. Gudskelov!

Det jern jeg fik intravenøst er virkelig begyndt at hjælpe kan jeg mærke! Jeg har mere energi end før og jeg sover langt bedre om natten. Desuden kan jeg slet ikke huske hvornår jeg sidst havde hovedpine – sikke en forandring! Tror virkelig mine depoter har været lave, og priser mig lykkelig for jeg fik lov at få det IV. Skal muligvis have igen i uge 34 – alt efter hvordan mine blodprøver ser ud.

Baby har virket lidt stille i maven siden vi tog på ferie i torsdags, det bekymrede mig lidt i starten – men han er altid stille efter en flyvetur, så det giver meget god mening. Desuden er vi ret så sikre på han har vendt sig og ligger i en mere ufremkommelige position når det kommer til at mærke ham. De seneste uger har han ligget med hovedet ned, og det tror jeg stadig han gør, men er ret sikker på han nu har vendt ryggen udadtil og arme og ben ind mod mig. Det virker sådan på alle de bevægelser jeg mærker – de er mere inadrettede end mod maveskindet. Den lille baby er jo ved at ligge sig i position til fødsel, hvis bare han vidste han skal ud ved kejsersnit 😉

Jeg tror endelig vi har fastlagt os på navn, eller hvertfald kortet det ned til to navne. Jason synes godt han må få et mellemnavn, jeg synes fire navne er for meget – det havde jeg selv indtil jeg blev gift og det er bare langt. Så nu må vi se hvad det bliver til. Én ting er sikkert, det bliver holdt hemmeligt indtil fødsel, sådan er det bare 🙂 I øvrigt er det under to måneder til vi møder ham, det er jo så vildt! Vi regner nemlig med kejsersnit bliver planlagt i ugen omkring 5. august. Ej hvor bliver det spændende!

Der er i øvrigt sket nogle finurlige ting med min krop (vi bliver lige ærlige igen) og gad godt vide om nogle af jer har oplevet lignende ting: mine muskler er forsvundet fuldstændigt og hvor man normalt hører om gravide får fyldigere numser, så må jeg bare erkende at min er svundet ind til ingenting. Jeg kan mærke jeg har svært ved at kontrollere min blære, igår nyste jeg, og kom sgu til at tisse lidt  i bukserne (pinligt!) – håber det forsvinder igen for det er da ikke holdbart i længden. Mine hår under armene er stoppet med at gro – okay de har været stoppet i månedsvis. Normalt gror de meget langsomt, men under graviditeten er de nærmest stoppet fuldstændig. Det samme er gældende for hår på benene. Det er da for mærkeligt? Tilgengæld har jeg fået små dun på maven omkring navlen. Hvad der ikke sker med kroppen under sådan en graviditet – haha!

Cravings: Ingen! Eller jo, de søde lakridser man får i Gott&Blandet poserne!

Vægtøgning: +3,5kg

2 kommentarer

 • Ragnhild

  Åha, jeg oplevede også en enkelt gang at tisse lidt i bukserne da jeg nøs 😀 Bare husk knibeøvelserne, så skal det nok gå godt!
  Hårene på mine ben groede også meget langsomt, og jeg fik mørke hår under navlen. Jeg fødte for godt 5 uger siden, og har stadig lidt mørke hår under navlen. Alt andet er stort set tilbage til normalen – nu skal jeg bare genopbygge min muskelmasse (for den åd baby ret hurtigt, da han lå i min mave. Øv! Min røv blev i hvert fald heller ikke større – og det er endnu værre nu, hvor jeg ammer 🙈😀)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor sjovt at høre jeg ikke er den eneste! Altså nogle ting går jo igen fra graviditet til graviditet 🙂 men godt at høre du næsten er tilbage til normalen 🙂
   Mht muskelmasse, så oplever jeg præcis det samme. Har INGEN muskler tilbage! Og er ved at føle mig ret slatten, haha! Må igang med nogle squads og noget når der skal ammes, mon ikke det kan lade sig gøre? Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italien i farver