Budget outfit

Feriens bedste accessories

//FASHION// Jeg ved ikke om I har spottet det? Men har her på ferien fået lov at teste en masse nye solbriller fra det nye Københavnske brand Jamie Looks! I ved jeg har en svaghed for solbriller, rent faktisk vil jeg vove at påstå jeg går med solbriller mindst 340 dage om året . Jeg ved derfor også hvad der er gode solbriller og hvad der ikke er. Long gone er dagene hvor jeg købte solbriller i H&M (hej teenage år). Man skal nemlig ikke være bange for at bruge lidt flere penge på lækre solbriller som skåner dine sarte øjne, især os med blå øjne. Det er trods alt dit syn. Men samtidig vil jeg også rigtig gerne at solbrillerne er pæne og ser smarte ud, og køber gerne et par nye eller to hvert år, for at få lidt variation…

Tilbage til Jamie Looks – de formår altså at lave solbriller i virkelig høj klasse, i lækre designs og til virkelig fine priser! Og så er det et nyt dansk brand med et hav af gode ideer – det kan vi godt lide at støtte 🙂 der er virkelig tænkt langt når det kommer til design af både deres solbriller og briller. Fx er deres Kierkegaard briller inspireret af Søren Kierkegaard og deres Louisiana brille inspireret af, ja I gættede det, Louisiana kunstmuseum. Desuden samarbejder Jamie Looks med Red Synet som er et velgørenheds projekt som hjælper folk i den tredje verden med synsproblemer. Så spændende et firma med så mange fine ideer!

Jeg valgte selv solbrillerne: Ali Mac, Corcovado, Daisy og Sausalito. Sidstnævnte Sausalito er nok mine favoritter da de er inspireret fra Sausalito, byen som ligger lige over for San Francisco og er noget af det smukkeste (udsigten til San Fran om aftenen er fænomenal!). Lige et sidespor 😉 Men virkelig stor anbefaling herfra!

OG jeg har fået lov at dele et rabatkode med jer som giver 30% på jeres første ordre hos Jamie Looks – brug koden StyleByJosephine ved checkout 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budget outfit