Palmer så langt øjet rækker

Budget outfit

//FASHION// Igår aftes fik Jason lokket mig med ud at spise, efter at have lavet mad hjemme i lejligheden i fire dage i træk. Var stadig ret så udmattet efter alle mine mave problemer, så tænkte jeg ville hoppe i mit mest behagelige outfit, og det blev også lidt af et budget outfit skal jeg hilse at sige. Men tingene behøver ikke koste alverden for at fungere 🙂 Desværre kan jeg kun linke til tasken da alle andre ting er købt enten lokalt her i Italien eller i Bristol. Kjolen er lidt krøllet, men skidt pyt med det når musikken spiller!

vi var en tur i Monaco i morges, mem måtte erkende det simpelthen var for hårdt at gå rundt. Så lige over middag tog vi toget tilbage til Italien og tog til floden i stedet og slappede af. Nu ligger jeg bare på sofaen og venter på Jason laver mad – det er altså hvad jeg kalder service <3

 

6 kommentarer

 • Rikke

  Da vi var i Monaco brugte vi de små bybusser og så de offentlige elevatorer til at undgå de værste niveauforskelle. Men jeg slæbte så heller ikke på en gravid mavse. Kun en pasta- og skaldyrsbaseret foodbaby, ha ha.
  Shopping var også lidt kedelig, da mange butikker er under flytning, efter pavillonerne er revet ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja de lokale elevatorer var ret gode 🙂 Alle butikker er nu flyttet ind i deres respektive lokaler, men du kan sikkert godt fornemme jeg ikke holdte til at gaa ind i en eneste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint outfit, Jeg købte samme kjole da jeg var i Edingburg tilbage i starten maj. Jeg har bare ikke fået den brugt endnu. Har det en smule svært med lægden på den nemlig 🙂 Men det er så fin til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Er det rigtigt? Du maa da bare igang med at bruge den, den er jo saa fin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjolen er så flot til dig (og bulen) søde 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palmer så langt øjet rækker