Make-over herhjemme

Klar til Italien med ny bikini

— Reklame —
//INSPIRATION// På sådan en trist lørdag formiddag hvor vejret er gråt og temperaturen ligger under de 10 grader (i slutningen af maj?!?) så tænke jeg det var passende at vise jer mine nye bikini fra Hunkemöller stylet med strandtaske og sommersandaler. Bikinien er fra deres seneste badetøjskollektion som bugner med lækkerier. Jeg valgte en off-shoulder model hvilket jeg godt ved er lidt risky ift til solbadning, men jeg synes den var noget så fin med prikker og flæser og til den voksende krop. Bikinien skal med til Italien om et par uger og er sikker på den bliver et kæmpe hit! Håber bare jeg stadig kan passe den til den tid 😉

Jeg har faktisk tænkt mig også at bestille den sorte bikini fra Hunkemöller med hvide prikker (se nedenfor), synes nemlig den er vildt smuk! Generelt er jeg mest til bikinier (selvom jeg altid køber mig fattig i badedragter). Men det er jo efter smag og behag!

I får lige et udvalg af mine favoritter fra Hunkemöller’s badetøjskollektion nedenfor, tænker det måske kan inspirere nogle af jer også 🙂

// Bikini top – Her / Bikini trusse – Her / Espadrilles – Her / Badedragt – Her / Bikini trusse – Her / Bikini top – Her / Kjole – Her / Taske – Her / Bikini top – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make-over herhjemme