Klar til Italien med ny bikini

Gravid uge 26 (26+0 – 26+6)

//BABY// Jeg har været i tvivl om jeg har ville dele denne uge herinde. Mit humør er ikke helt til det og jeg ønsker ikke at gøre nogen bekymrede. Men samtidig er dette min egen dagbog over graviditeten som jeg gerne vil have mulighed for at kigge tilbage på, og gennemlæse – både de gode og de mindre gode ting. Så kære familie, venner og blog-venner. Ingen grund til bekymring, men det er har ikke været jordens fedeste uge i projekt baby Rahbek Wilson.

Ugen startede i mandags hvor jeg i godt 30 timers tid synes baby havde været noget mindre aktiv og hans bevægelser ret milde ift normalt. Det kombineret med at min mave begyndte at bløde lidt indvendigt (bare rolig, lyder værre end det er, normalt går det i sig selv igen. Og hvis ikke får jeg medicin får det) fik mig til at ringe til fødegangen. Det har jeg nemlig fået besked på at gøre hvis der opstår den mindste bekymring. Så kl 14 gik jeg op på hospitalet da de gerne ville se mig. Heldigvis arbejder jeg lige ved siden af, så det var ikke som sådan et problem. Blødningen fra maven var stoppet, men ville gerne have tjekket baby var ok. Det var han heldigvis, men det var først kl 19.30 jeg fik snakket med lægen som også lavede en scanning på mig. Mine blodprøver viste drastisk faldende jernindhold samt at min krop har svært ved at producere tilstrækkelige blodlegemer. Doktoren siger de enten kan beholde mig natten over eller jeg kan gå hjem og ringe til dem hvis der bliver noget. Jeg går meget træt hjem.

Grundet mandagens visit på hospitalet bliver vi onsdag kaldt ind til vækstscanning, bare for at tjekke alt er som det skal være. Alle målinger ser så fine ud, dog ligger baby enormt akavet med højre fod oppe bag hovedet og venstre fod under numsen. Dette gør at lægen har enormt svært ved at måle maveomfanget, de målinger hun får ser ikke alt for gode ud. Hun går ud for at tjekke med kollegaer og vi sidder begge tilbage med en lille klump i halsen, dog er vi ret sikre på alt er ok. Lægen vender tilbage og siger målingerne stadig ligger inden for normalen, men at vi tjekker ved næste vækstscanning d. 30/5 og håber på baby ligger bedre til den tid.

Fredag morgen møder jeg igen op på sygehuset, skal nemlig have jern intravenøst for at prøve at opbygge min blodprocent bedst muligt, så jeg kan blive klar til operation (forestående kejsersnit). Det går der et par timer med og næste omgang jern IV er booket ind.

Er blevet taget enormt godt imod på sygehuset og føler mig i så gode hænder. Alligevel er det et hovede fuldt at bekymringer som sidder og skriver dette indlæg. Er min krop overhovedet stærk nok til at komme igennem denne graviditet? Kan min mave holde til det? Hvad hvis baby skal ‘skæres’ ud før tid? Hvad siger mit job til alle disse hospitalsbesøg? Hvordan kommer jeg overhovedet igennem de næste 8 uger på arbejde? Kan vi overhovedet komme på ferie til Italien om to uger? Kommer jeg nogensinde til at sove bare tilnærmelsesvis ordentligt igen? De sidste 22 uger har jeg ikke haft skyggen af en god nats søvn. Kan jeg overhovedet blive gravid igen en anden gang nu når det tager så hårdt på min krop?

Sidder her på sofaen med let hovedpine og en svag svimmelhed og føler mig en smule nede. Jeg tror det er vigtigt at sætte ord på. For ikke andet end så at fortælle historien om ikke alle graviditeter er lette. Selvom min tilsyneladende ser og har set meget let ud. Som Jason så rigtigt siger, så er der kvinder som kæmper med langt værre ting end jeg; morgenkvalme, opkast, bækkenbundsløsning, svangerskabsforgiftning osv. Men når man sidder og mærker det på egen krop, så bliver man altså en smule egoistisk og har svært ved at fokusere på meget andet.

Jeg håber den nye uge kommer til at se noget lysere ud.

Cravings: Chokoladekage og Cocio (kan heldigvis købe Cocio i det lokale supermarked)

Vægtøgning: +3,5kg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til Italien med ny bikini