Ugen gennem min telefon

Gravid uge 25 (25+0 – 25+6)

//BABY// Vi nærmer os altså terminen med hastige skridt venner. Og lige pludselig synes jeg der er så mange ting jeg skal nå inden da. Jeg regnede ud i fredags på arbejde at jeg har 9 uger tilbage, inden jeg går på barsel. Og det lyder måske af meget for nogen, men min plan er altså at gå på barsel en uge til halvanden før planlagt kejsersnit, alt andet er nemlig for dyrt jvr. engelske barselsvilkår. Så 9 uger til at nå en hulens masse… Det er så vildt!

Ugen har været præget af enorm dårlig søvn igen, sådan virkelig dårlig med toilet besøg 10 gange i løbet af natten. Heldigvis ændrede det sig lidt fra torsdag og frem. De seneste tre nætter har jeg ved 2 tiden gået ind og sovet på sofaen i en tre timer, for at give min egen krop fred og ro og for ikke at vække Jason konstant.

Manglen på søvn tager enormt hårdt på min krop og det er virkelig en kamp for tiden at komme igennem en arbejdsdag. Derudover værker min krop bare mere og mere, og gåturen til og fra job synes virkelig lang!

Var til 3. jordemoder besøg i fredags hvor hun for første gang målte min mave. Dette havde begge været spændt på grundet at den stadig ikke syner af alverden, taget i betragtning af hvor langt jeg er henne. Men ved I hvad? Jeg har en lang torso og min livmoder måler faktisk en del længere en gennemsnittet – så på vækstkurver ligger baby over gennemsnittet til den lange ende. Jordemoderen sagde ‘du er faktisk meget større end hvad det syner af’. Efterfulgt af ‘jeg tror ikke I får en tyk baby, men en lang baby’. De ord og hendes forsikring om jeg faktisk er temmelig stor, gjorde mig af en eller andet grund lidt mere afslappet. For har været lidt bekymret over min vanvittig trætte krop på det seneste – og nu giver det hele bare lidt mere mening 🙂

Cravings: Taco skaller er stadig et mega hit. Og chokoladekage med tyk glasur <3

Vægtøgning: +3,5 kg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen gennem min telefon