Gravid uge 26 (26+0 - 26+6)

En ulykke kommer sjældent alene

//LIFESTYLE// Er det ikke sådan man siger? Med en vanvittig hård uge lagt bag mig var jeg mandag morgen klar til en ny og bedre morgen. Indtil jeg kigger på telefonen og ser en besked fra min mor ‘Kan du ringe når du er oppe?’. Hun kom mig dog i forkøbet og ringede op – ‘Mormor er her ikke mere’. Med et faldt det hele bare lidt mere fra hinanden end det allerede var. Av det gjorde ondt, helt ind i hjertet. Til trods for vi alle var blevet advarede, så gør det bare ikke mindre ondt af den grund.
Så i aften sætter vi kursen mod London og i morgen tidlig flyver vi hjem til Danmark til begravelse. Derfor er her stille, både her og på mine andre profiler.
Jeg priser mig så lykkelig over at jeg nåede at komme hjem for nogle uger siden og sige ordentligt farvel til min mormor, mens hun stadig var nogenlunde ved sig selv. Mens vi stadig kunne snakke om baby og hun kunne få lov at mærke ham sparke inde i maven – det var stort! <3

Denne gang er jeg dog lykkelig for at jeg rejser hjem med Jason ved min side, det er bare noget bedre at rejse sammen. Og så glæder vi os til at være sammen med hele familien, til trods for de ulykkelige omstændigheder – det er med at stå sammen i disse tider, og det gør vi heldigvis <3

5 kommentarer

 • Michelle Palm

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av av, den slags kan man ikke forberede sig sådan helt på. Uanset hvor advaret man har været.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nej det kan man nemlig ikke. Og naar saadan noget sker er det bare 100 gange vaerre at bo i udlandet 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Green

  Sender en masse gode tanker! <3 Stod i præcis samme situation den 22 december. Og jeg var overhovedet ikke forberedt på det! Det kom som et chok for mig, og jeg skulle have været oppe og besøge hende dagen efter. Idag er det præcis 5 måneder siden min bedstemor døde, og mit hjerte er stadig slået itu! 💔💔 vi havde et helt specielt forhold, og jeg mangler hende så meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Aah nej det er jeg så ked af at høre <3 Og saa lige inden jul? Det er så frygteligt når det sker, bare det aller værste. Håber du ligeså stille kan komme ovenpå og begynde at se frem mod lysere tider igen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 26 (26+0 - 26+6)