Derfor skal jeg have planlagt kejsersnit

Så skete der noget

//FASHION// Igår aftes fil jeg lokket Jason med i IKEA i stedet for at træne. De havde nemlig fået det skab hjem igen som var udsolgt sidst og nu betyder vi kan færdiggøre projekt babyskabe. Plus jeg havde ustyrlig lyst til IKEA aftensmad, eller pomfritter med IKEA sovs, ahem! På vej ud af døren fik jeg lige Jason til at tage et par billeder og skal da lige love for jeg fik et chok da jeg så dem? Maven buler jo ud? Det gjorde den altså ikke i forgårs 🙂 Alle på arbejde nævnte det godt nok igår, så ja, den er god nok, vi kan ikke længere gå og skjule den mave. Og i og for sig er det da også så skønt, er jo i 23. uge nu, så med godt 15 uger tilbage er det også ved at være på tide!

Anyhow, noget helt andet, købte blazeren i H&M i forgårs og er allerede SÅ glad for den! Den fungerer perfekt som en forårs jakke. Nyd jeres påske allesammen!

// Blazer – H&M / Jeans – Asos / Top – Nørgaard / Sunnies – Gucci / Bag – Louis Vuitton / Trainers – Adidas //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal jeg have planlagt kejsersnit