Mine H&M Conscious Exclusive favoritter

On my mind

//INSPIRATION// Har altså sandfarver på hjernen for tiden! Slut med sort og mørkt, det gider vi ikke længere – frem mod lysere tider! Og har faktisk lige klikket en del af tingene på kollagen hjem: badedragten får jeg brug for til Italien, de fine Adidas sneaks har jeg ikke helt kunne få ud af hovedet og så har jeg virkelig behov for en casual blazer i min garderobe, håber den er pæn! I torsdags faldt jeg i øvrigt over de creme farvede baggy jeans som har vanvittig meget elastik i taljen, så dem købte jeg altså, selvom de ikke er preggo jeans. Tænker de ville være vildt fine sammen med de fine slippers på billede 1 🙂

 

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here // 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine H&M Conscious Exclusive favoritter