Ugens Destination – Ligurien, Italien

Mig og mit påskeæg

//FASHION// Jeg har ikke fri her i påsken, så var på arbejde hele dagen igår og kunne sidde og titte ud på solen som bare virkede til at varme og varme. Så tillod mig at gå lidt før tid for at gå hjem og nyde lidt tid udendørs med Jason. Så for første gang i år hoppede jeg i bare ben (hej hvide ben!) og vi gik en tur rundt om havnen. Det er virkelig begrænset hvor meget jeg kan holde til at gå, synes faktisk det er ret vildt at jeg allerede døjer nu? Men altså der er jo også en voksende baby som ligger og tynger på alt derinde 🙂 vi skal til London på tirsdag , så det bliver spændende at se hvor mange pauser vi må tage i løbet af dagen 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Destination – Ligurien, Italien