On my mind

Gravid uge 21 (21+0 – 21+6)

//BABY// Det er søndag og traditionen tro er endnu en uge slut på baby fronten og det er tid til at gøre status på ugen der gik. Endelig forstår jeg det med folk siger at 2. Trimester er skønt og ret afslappende, for sådan har min uge føltes. Absolut intet at klage over, tværtimod. Jeg har kunne mærke mini siden ugen 15, hver dag. Og de seneste par uger har Jason været lidt utålmodig, for hans app (yes han har også en app) har fortalt ham at han nu kan mærke baby, men til hans store skuffelse har han intet kunne mærke. Onsdag aften mærkede jeg for første gang spark gennem maveskindet, det mente Jason dog ikke han kunne mærke. Torsdag aften var baby endnu en gang virkelig aktiv og denne gang var der ingen tvivl, nu kan Jason også mærke ham <3 Det var helt fantastisk skal jeg hilse at sige! Igår eftermiddag og aften havde baby den vildeste fest og dansede rundt, nu kan vi også se bevægelserne gennem maveskindet og ikke kun føle dem – det er altså så stort 🙂

Cravings? Ingen.

Kan man se bulen? Ja, men stadig ikke meget.

Vægtøgning: +2 kg

p.s det er altså ikke maven man kan se på mit billeder, men flæser som sidder i taljen af mine jeans 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind