Gravid uge 15 (15+0 - 15+6)

Rejseoutfit og et lille kig til bulen

//FASHION// Så fik I lige det lækre bløde sæt fra H&M at se in action, som nogle af jer har efterspurgt! Meget mere grønt i virkeligheden end det ser ud på hjemmesiden, jeg er altså kæmpe fan af det! Størrelsen er sjov; købte først bukserne i large fordi jeg tænkte de skulle være lange nok, de var så enorme! men valgte at beholde dem fordi jeg tænker de bliver geniale når maven er meget stor. Derfor efterbestilte jeg bukserne i small som er meget bedre. De giver sig en del ved brug synes jeg. Toppen har jeg i medium, kunne godt have taget small, men ville gerne have lange ærmer og god plads til den voksende mave 🙂 Apropos det med maven, er der andre gravide derude som har mega svært ved det kropsfokus der lige pludselig kommer? Har faktisk ret svært ved at det er noget der bliver spurgt ind til hele tiden og frygter at nogle begynder at røre min mave – amen jeg kan vel ikke være den eneste???

I kan finde bukserne her og toppen her.

 

2 kommentarer

 • Haha, da min veninde blev gravid for 3 år siden var jeg i komplet chok over at finde ud af, at fremmede i køen kan finde på at ae een. Altså, for mig virker det total grotesk – jeg ville end ikke gøre det, ved en jeg kendte, medmindre de indbød til det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej er det rigtigt? Det ville jeg slet ikke kunne forholde mig til! Jason synes jeg er tosset at jeg ikke kan finde ud af opmaerksomheden, men nu er det jo ikke ham som er gravid, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 15 (15+0 - 15+6)