Dagens outfit

Gravid uge 18 (18+0 – 18+6)

//BABY// Så blev det søndag igen, og endnu en uge er gået! Endnu engang niver jeg mig selv lidt i armen over hvor hurtigt tiden går. Og tror faktisk kun det kommer til at føles som den går stærkere fra nu af. En lille milepæl er  nået, det skriver jeg lidt mere om længere nede. Ugen har været yderst behagelig! Eneste minus var tirsdag og onsdag hvor jeg havde ret kraftige smerter i brystkassen og lige under brystkassen, de gik ikke væk, sad bare og pinte mig i 36 timer. Jeg følte som om jeg havde klaustrofobi i min egen krop. Efter 24 timer forsøgte jeg at komme igennem til lægen, uden held. Så spurgte min mor til råds og søgte lidt på google. Alt tegnede på det var halsbrand (det var ekstra slemt hvis jeg lå ned). Så fandt en artikel på Google som anbefalede magnesium mod det. Sådanne piller købte jeg for uger tilbage da jeg ikke kunne sove. Tog en enkelt  pille og for det ikke skal være løgn, så forsvandt symptomerne i løbet af fem minutter. Det var som et mirakel. Har endnu ikke formået at komme igennem til lægen.

 

Så ang. den milepæl jeg snakker om. Jeg har nu færdiggjort 18 hele uger og det betyder faktisk at jeg er halvvejs i min graviditet (plus minus nogle dage). Så tænker I måske at jeg ikke helt kan regne her og termin jo ligger ved start uge 40. Men sagen er den at jeg i starten af august skal have lavet planlagt kejsersnit. Min termin er 19/8 – men sygehuset fortæller mig jeg nok bliver booket ind et par uger før, for jeg kan absolut ikke risikere at gå i fødsel. Så i teorien – er jeg faktisk halvvejs! Hvor syret er det ikke lige? Og i morgen skal vi til 20 ugers scanning og glæder os vanvittigt til at se mini igen! Og selvfølgelig til at finde ud af hvem det egentlig er som gemmer sig derinde <3 Faktisk er baby nu på størrelse med den lille kanin-bamse på billedet, det er jo så vildt altså! Glæder mig til at se eksakte mål i morgen..

Cravings? Ingen, tror cravings er et overstået kapitel for mig.

Kan man se bulen? Under tøj – Nej ikke, men uden tøj kan man sagtens. Omend jeg mere synes det bare ligner jeg har spist for mange kager 😉

Vægtøgning: +1 kg

2 kommentarer

 • Malene Green

  Hvordan kan det være du skal have planlagt kejsersnit, hvis man må spørge om det. Hvis det ikke er for personligt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Selvfølgelig må du det, og jeg laver 100% et seperat indlæg om det i løbet af ugen 🙂 Jeg har gennemgået nogle meget store mave/tarm operationer for 12 år siden, og kan ikke risikere at det de lavede den gang bliver ødelagt ved vaginal fødsel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit