Baby navne - vores liste

Gravid uge 17 (17+0 – 17+6)

//BABY//  Ingen tøj og ingen make-up, hvad man ikke gør for at få vist den lille bitte bule som efterhånden er begyndt at titte frem 🙂 Endnu en uge er gået, og skal være ærlig at sige at tiden går vanvittig hurtigt når man sådan poster hver uge. Det føles jo som igår jeg skrev sidste opdatering. Ugen har været god, søvnen har været god og energien har været god. Eneste minus har været lidt problemer med blokering af urinveje. I tirsdags medførte det enorm smerte og en overfyldt blære som ikke kunne tømmes. Efter et par timers pressen uden succes og med mange tåre på toilettet lagde jeg mig på siden i badekaret og på den måde kunne det lige så stille sive ud. Det var frygteligt! Så jordemoderen fredag og hun mente det skylles baby’s position. Heldigvis er det langt bedre nu her slut på ugen, så krydser fingre for det ikke kommer tilbage.

Cravings: Ingen i denne uge.

Kan man se bulen?: Ja, så småt kan den skimtes. Er dog sikker på jeg sagtens kumme holde det hemmeligt i et godt stykke tid endnu hvis jeg ville. Bruger jeg mit normale tøj med løse kjoler kan intet sed, dog orker jeg ikke længere mine jeans, de strammer bare for meget.

Vægtøgning: +1kg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby navne - vores liste