Rejseoutfit og et lille kig til bulen

Gravid uge 16 (16+0 – 16+6)

//BABY// I får lige en opdatering fra uge 16. Ugen startede på ski i Frankrig og må siges at have været helt kanon! Jeg har absolut intet slemt at skrive om ugen, overhovedet! Minimal hovedpine, kæmpe overskud. Tror aktiviteten på ski og den friske luft gjorde underværker, hold op hvor var det godt! Mærkede i denne uge rigtig meget til baby, små bobler lige under navlen, mest når vi sad i liften, simpelthen så hyggeligt. Faldt et par gange på ski, men heldigvis under virkelig lav fart og uden risiko, fik blot et par blå mærker. Kunne godt mærke min balance var noget andet end den plejer at være, mest da det sneede kraftigt og sigtbarheden var lav. Alt i alt en kanon uge!

Cravings: Ikke rigtig nogen, måske lasagne? Nok mest pga ferien.

Kan man se maven? Den begynder at vi sig om aftenen især, men om morgenen synes jeg stadig det er temmelig flad.

Vægt: +0 kg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseoutfit og et lille kig til bulen