Favoritter

Gravid uge 15 (15+0 – 15+6)

//BABY// Uge 15 (15+0 – 15+6), synes altså vi nærmer os halvvejs med gevaldige skridt! Ugen har været ret så fin faktisk. Det var som om det sekund jeg trådte ind i uge 15 stoppede min (hvad der føltes som) kroniske hovedpine. Har kun skulle tage panodiler en enkelt gang. Søvnen er også blevet noget bedre, stadig en del afbrudt, men langt bedre! Har fundet ud af at hvis jeg spiser en portion havregryn med mælk inden sengetid, så ligger det en rigtig god bund. Så det bliver jeg ved med. Eneste ting jeg kan klage over denne uge er halebenet, synes godt nok jeg har mærket noget ømhed, især hen mod eftermiddagen på arbejde. Ud over det kan jeg virkelig ikke klage, alt virker til at være ret så fint. I øvrigt er jeg stensikker på jeg har mærket baby for første gang. Eksperterne siger det er lige lovligt tidligt, men jeg er fuldstændig sikker! Første gang var på vej i bilen mod Frankrig, og så igen dagen efter på ski. Små bobler som føltes som om de sprang, lige under navlen, helt centralt. Tror baby kunne fornemme den skulle på skiferie og var ret så ekstatisk <3

Cravings: Synes ikke jeg har haft nogle deciderede cravings i denne uge, mon ikke det stilner lidt af?

Kan man se maven? En lille bitte smule! Da jeg hoppede i mine skibukser igår (som ellers plejer at være ret løse), må jeg indrømme de strammede lidt.

Vægtøgning: +0 kg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter