Gravid uge 17 (17+0 - 17+6)

Fineste H&M Studio

//INSPIRATION// Altså jeg må indrømme jeg synes den nye kollektion er noget så fin! Fine farver og prints som får mig til at længes langt efter sommer. Og for en gang skyld virker det til intet er udsolgt med det samme, vi kan alle være med 🙂 jeg er meget fristet af kjole nr 3 og den fine camel jakke. Meeen har jo også en lille en som også skal have nyt tøj, så lad os se om jeg ender med at købe noget 🙂

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 17 (17+0 - 17+6)