It’s a...

Baby blue…

 

//FASHION// Meget passende farve på mit outfit må man sige 😉 Tak for alle jeres besøg igår til afsløringen af kønnet! Har fået så mange søde beskeder på Instagram fra drengemødre som fortæller skønne historier om hvor fedt det er at være mor til en dreng. Og det tvivler jeg ikke et sekund på, jeg glæder mig! Både jeg og Jason har surfet internettet tyndt idag efter flere drenge-venlige ting, det er jo så fedt at man virkelig kan begynde at købe ind nu…

Nå, men ville egentlig bare lige vise mit outfit fra i søndags hvor vejret var alt for skønt så jeg hoppede i et lettere forårsoutfit inkl min nye jakke (gave) som er alt for fin i farven. Jeg har boet i strikken siden jeg købte den, og den er begyndt at bære præg af det skal jeg hilse at sige, men den kostede heller ikke alverdens. Mine jeans eller jeggins er fra Asos og egentlig graviditets sager, meeen synes nu de er noget stramme over maven. Og elastikket i taljen rykker sig en del/ruller rundt, så dem vil jeg altså ikke anbefale…

Har lige være i karbad og fået kroppen varmet ordentligt igennem efter en lang og travl dag på job. Og om lidt skal vi have burger, så dejligt på en tirsdag!

// Jacket – Culture / Jeggins – Asos / Jumper – Mango / Sunnies – Rayban //

4 kommentarer

 • Rikke

  HA HA, læste overskriften som Baby BULE og sad febrilsk og studerede billeder, og tænkte hvilken bule? hun er jo åleslank.
  Tror jeg vil gå ud og lave morgenkaffe og vågne rigtigt, før jeg surfer blogs 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha den bør snart komme frem, for er halvvejs nu, haha! Og det er ikke fordi baby ser ud til at være lille af sig. Jeg må bare have meget plads at gro i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med din strik søde! <3 Og dejligt med en lille dreng – det bliver så spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak søde 🙂 Ja de er så dejligt jo, bliver helt vildt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It’s a...