En lille opdatering

Vi skal have en baby!

//BABY// Må hellere få lavet en ny kategori her på bloggen, for der kommer familieforøgelse her på domænet 🙂 Efter hvad føles som evigheder kan jeg nu endelig løfte sløret for 2019’s aller største gave! Vejen dertil var lang, synes jeg, og vi var også fem minutter i fertilitetsbehandling, indtil jeg tog en test juleaften, en positiv test. På min yndlings dag over alle dage på året fik vi verdens bedste julegave, et sandt juleønske som gik i opfyldelse <3 I onsdags så vi så baby for aller første gang og vi er så lykkelige! Ej som vi altså glæder os, og det tror jeg også resten af familien gør 🙂 Jeg er i skrivende stund 13 uger henne og termin ligger til midt august. Skal nok skrive meget mere om både optakten, hvordan vi fandt ud af det, hvordan jeg fortalte det til Jason, hvordan de første 13 uger er gået osv osv, men ville bare lige dele nyheden 🙂

Hvad angår bloggen, ja så har mit liv allerede nu ændret sig gevaldigt, så det kommer I altså også til at mærke til herinde, I can’t help it 😉 Håber I vil med på rejsen <3

5 kommentarer

 • Rikke

  STORT Tillykke!

  Meget misundelig.

  Jeg ved godt det er tidligt endnu og der er en million andre prioriteter, men har I talt om at flytte til DK, nu med baby på vej?
  Jeg ved at UK har ry for ikke at have de bedste forhold for nye børnefamilier, og at bl.a. vuggestue/børnehave / childcare er fucking dyrt.
  Og så er der den der Brexit ting som ca.fylder al tid i alle medier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak -<3 og ja det kan du Teo vi har tænkt på, for vilkårene er elendige herovre og det kan mildest talt ruinere en familie at få en baby. Men vi er ikke et sted hvor vi lige kan rykke alt op og flytte hjem; vi ville ikke kunne flytte uden at have job, bolig osv på plads, og det kan man ikke lige nu indenfor det næste halve år 😉 vi skal uden tvivl tilbage til Danmark, hvor år det bliver må tiden vise, jeg skyder på et par år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke med verdens bedste julegave 🙂
  Det bliver så dejligt og jeg glæder mig til at se og høre en masse om jer og baby guldklumpen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du sød! Tusind tak 🙂 det bliver den vildeste rejse som vi glæder os så meget til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, hvor dejligt altså 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille opdatering