Back in stock

Lyse farver

//FASHION// Det bliver altså ikke til så mange outfit billeder herinde for tiden, januar og februar er bare ikke måneder til det hvis i spørger mig. Der er hundekoldt og jeg trasker rundt i de samme vinterfrakker og føler mig absolut ikke særlig fashion! Generelt føler jeg mig ikke særlig fashion for tiden, måske det er noget der kommer med alderen? Måske det bare er årstiden, who knows! En ting er sikkert, jeg glæææææder mig til at kunne hoppe i mine sommerkjoler.

Vi går en mega spændende uge i møde, så har ikke helt søndags-blues idag som jeg normalt ellers får det vi kommer sidst hen på søndagen. Nej idag vil jeg faktisk bare gerne have det er mandag 🙂 og om under tre uger drager vi på skiferie – amen det hele spiller bare! Til trods for kulden udenfor.

Jeg vil fejre resten af søndagen med en kop te og en småkage, et langt karbad og så skal vi have julemiddag til aften <3 Det er sgu da livet!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back in stock