Baby shopping

En weekend med lidt mere skærmtid end normalt

//FASHION// Hold nu op, jeg ved ikke engang hvor jeg skal starte. Da vi tog disse billeder i fredags i 15 graders solskin sagde jeg til Jason jeg ville dele vores nyhed med ‘verden’ på søndag. Søndage er ligesom gode til at dele nyheder. Men ved I hvad? Jeg kunne ikke holde det tilbage længere, så fredag aften blev det delt! Og hvor er jeg lykkelig for det, for med sådan en nyhed kommer enorm stigning i ens skærmtid, hvis altså man gerne vil kommunikere med alle jeres søde lykønskninger, og det ville jeg jo gerne <3 tusind tak! I er seriøst de bedste! Så efter en weekend med mega skærmtid, sidder jeg nu og kan slappe lidt af og ånde lettet op. Især Instagram er et travlt medie, når man spørger efter gode råd. Jeg skal love for at jeg på dag et  som officielt gravid blev intet mindre en bombarderet (forstå dette meget positivt) med gode råd i min indbakke, hvor er der bare et helt fantastisk netværk når det kommer til babyer, det glæder jeg mig vildt til! Men forstå mig ret, det er også en tilvænningssag tror jeg, for er ikke vant til at bruge så meget tid foran skærmen. Det skal jeg lige finde ud af hvordan/hvordan jeg ikke gør 🙂 Ha’ den skønneste søndag aften! Vi skal igang med at lave pizzaer..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby shopping